Sin categoría

Mes de maig, mes del Muguet

fleur-muguet

L’1 de maig és festiu a gairebé tot el món, per commemorar el Dia del Treballador. A França però, a més a més, és tradició regalar un ramell de muguet (o conegut també com a lliri de maig).

L’aspecte d’aquesta flor fa pensar en una campaneta blanca, fa una olor de meravella, i regalar-la, significa felicitat i aporta salut i prosperitat a la gent estimada, protegint-la fins l’any que ve.

Segons sembla, al segle XVI al rei Carles IX se li va ocórrer regalar a les dames de la cort aquesta flor l’1 de maig, per festejar l’arribada de la primavera. Des de llavors, es va imposar la tradició d’anar amb la família a un bosc a recollir aquesta flor, i aquest fet, va començar a associar-se amb les manifestacions del Dia del Treballador a França a principis del segle XX.

Si voleu tenir un detall original i carregat d’història i simbolisme, a Muguet Floristeria, com no podia ser d’una altra manera, en tenim.