Curs corones 16 Octubre

Taller – Corona flor seca

 

Les corones de flor seca són tendència arreu… i et proposem que puguis dissenyar i fer la teva en aquest taller.

 

No cal tenir coneixements previs en la matèria. Amb la nostra experiència, explicant-te les tècniques i ajudant-te en cada pas, sortiràs de la botiga amb la teva pròpia corona de flor seca per penjar i decorar casa teva (o inclús regalar)!

 

Podràs escollir els materials, el disseny, la forma (sencera o de mitja lluna), els colors, les textures, el diàmetre i l’acabat… i poc a poc, i de forma divertida, amena i relaxada, passarem una bona tarda tot fent la teva corona.

 

Et ve de gust? Doncs no t’ho pensis més i inscriu-t’hi (el grup serà molt reduït per poder garantir les mesures de seguretat i comoditat de tots els assistents).

 

Dia: dissabte 16 d’octubre.

Durada: 3 hores (més o menys).

Horari: de 17h a 20h.

Lloc: Floristeria Muguet (a porta tancada).

Material: ho posem tot nosaltres.

Preu: 54€

 

* Vols regalar aquest taller a algú? Reserva la plaça al teu nom i escriu-nos un correu a muguetflorista@gmail.com indicant-nos les dades de la persona a qui li fas el regal (i una dedicatòria, també si vols) i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

  • Sou un grup de 6 o 7 amics/amigues i voleu tancar una data exclusivament per a vosaltres? Escriviu-nos també per correu i mirem dates.

 

* En cas d’haver-te inscrit i no poder-hi assistir, fins una setmana abans et farem la devolució de l’import del taller. Si ens avises dins la mateixa setmana, la devolució es farà en forma de “val regal” sense caducitat per a qualsevol producte de la botiga.

 

 

54.00

Esgotat